https://ampm.ru/
Все новости

мар 21, 2019

AM.PM - кращі з кращих на ISH 2019

У Франкфурті-на-Майні (Німеччина) завершилася провідна міжнародна виставка сантехнічного обладнання ISH 2019. В рамках виставки вже за традицією AM.PM представив свою нову колекцію Inspire V2.0, яка дійсно унікальна.

З 11 по 15 березня близько 190 000 відвідувачів з 161 країни вирушили в виставковий центр Messe Frankfurt, щоб відкрити для себе останні інновації і тенденції в сантехнічній галузі. За п'ять днів 2 532 компанії з 57 країн вперше представили свої новинки у Франкфурті-на-Майні. В цьому році в центрі уваги були незвичайні кольорові рішення, сучасний погляд на класику і нові матеріали.

Цього року стенд AM.PM став одним з найбільш пам'ятних. Хедлайнером стенду AM.PM стала нова колекція Inspire V2.0, перша в галузі Digital-колекція, створена в масовому сегменті. Відвідувачі виставки першими змогли ознайомитися з унікальною технологією управління TouchReel від AM.PM. Це технологія реалізована в усіх ключових продуктах колекції. Проста та інтуїтивна, вона дозволяє налаштовувати параметри легким натисканням і плавним поворотом контролеру.

Перлиною стенду стала зона Black Edition, де колекція Inspire V2.0 була представлена в альтернативному і супер трендовом кольоровому рішенні для найсміливіших - чорному. Чорні меблі, чорна раковина, чорний матовий змішувач - виняткове рішення для тих, хто хоче залишатися на вершині стилю.

Стенд AM.PM був оформлений в чорно-білій гамі з дорогими вставками з дерева, щоб зробили головним героєм продукт. Важлива особливість такого чорно-білого тла - при погляді на поверхні можна уявити все, що завгодно. Така візуальна концепція відкриває простір для мрії!

В цьому році дизайнерами стенду виступило швейцарське агентство Atelier Oï (Ательє Ой), яке входить в список ТОП-50 кращих агентств світу. Вони створили проекти для таких світових брендів як Louis Vuitton, Rolex, Bréguet, Rimowa, Bulgari, Wogg, Roethlisberger, USM, B & B Italia, Foscarini, Swatch і багато інших.

Возврат к списку