https://ampm.ru/
Все новости

апр 11, 2019

AM.PM на MosBuild 2019: тріумф дизайну і технологій

Найбільша в Росії міжнародна виставка будівельних і оздоблювальних матеріалів MosBuild 2019 завершується. AM.PM представив на своєму стенді не тільки яскраві та інноваційні продукти, а й ефективні інструменти для бізнесу, які стануть проривом для сантехнічної галузі.

З 2 по 5 квітня всі передові дистриб'ютори, рітейлери, дизайнери та архітектори зібралися в Москві в МВЦ «Крокус Експо», щоб першими побачити новинки від трендсеттеров ринку.

AM.PM традиційно взяв участь у виставці, представивши нову екстраординарну digital-колекцію Inspire V2.0. Оснащена технологією управління TouchReel, що дозволяє змінювати температуру і напір води в один дотик, ця унікальна колекція переносить вас у ванну кімнату майбутнього. Преміальний дизайн і найсучасніші функції в поєднанні з доступною ціною - ми впевнені, що Inspire V2.0 стане нашим новим хітом.

До слова про хіти - поряд з новинками ми представили на стенді гучні колекції Spirit V2.0 і Gem, що відображають наш підхід AM.PM до дизайну і функціональності продуктів для найрізноманітніших сегментів.

В цьому році авторами концепції стенда виступили імениті Atelier Oï (Ательє Ой), що входять в ТОП-50 кращих агентств світу і працюють з такими брендами, як Louis Vuitton, Rolex, Bréguet, Rimowa і Bulgari. За відправну точку дизайн-концепту став продукт і його ефектна подача. Простір було організовано таким чином, щоб підкреслити естетичну і емоційну цінність кожної представленої на стенді колекції. Чорно-білий декор з авторськими принтами, нестандартний підхід до зонування і конструктивні деталі з дерева втілили ДНК бренду AM.PM і підкреслили його преміальність.

В рамках MosBuild 2019 ми презентували унікальний інструмент для підвищення продажів у традиційній роздробній торгівлі – платформу, що не має аналогів -digital-платформу MY-AM.PM. Платформа включає в себе стенд для демонстрації продукції з інтерактивним монітором, додаток для продавців та інтернет-портал для власників магазинів.

Ми в AM.PM впевнені, що майбутнє вже настало, і прийшов час нестандартних підходів та екстраординарних рішень. А виходити за рамки і дивувати - це наш профіль!

Возврат к списку