https://ampm.ru/
Все новости

мар 3, 2019

Ще три нагороди в скарбничку AM.PM!

Минулого тижня три наших продукти стали володарями престижної премії Red Dot Design Award. Цього разу «червоною крапкою» були відзначені дві наші новинки: змішувач для раковини і змішувач для ванни і душа з колекції X-Joy, а також лійка для душу з найбільш титулованою колекції AM.PM - Spirit V2.0!

Змішувачі X-Joy - це ультрамодний дизайн за найкращою ціною. Ідеально продуманий дизайн ручки не лише надає змішувачам цієї колекції виняткову динаміку, а й робить управління потоком води дивовижно легким. Впізнавана форма ручки дозволить змішувачам з колекції X-Joy стати головним героєм ванної кімнати і джерелом нових відчуттів.

Душова лійка з колекції Spirit V2.0 відображає сучасний мінімалістичний стиль всієї колекції і пропонує неперевершену функціональність. Унікальний малюнок і діаметр форсунок цієї лійки забезпечують рівномірний розподіл води при будь-якому напорі. А три режими ручного душу: Spray, EnerJet, Spray + Massage з інноваційним перемикачем режимів Simple Switch Push - непередавані відчуття від прийняття душу.

Возврат к списку