https://ampm.ru/
Все новости

ноя 11, 2021

Чому змішувачі, що монтуються у стіну, стають популярні серед наших клієнтів?

Все частіше ми помічаємо, що клієнти запитують про змішувачі, що вбудовуються, для обладнання ванної кімнати. Ми з радістю пропонуємо їм моделі із колекцій Sensation, Inspire V2.0, Spirit V2.1, Like, Gem та X-Joy.

З чого така популярність?
Змішувачі, що монтуються в стіну - це інтер'єрне рішення, яке максимально відрізняється за багатьма параметрами від традиційного рішення. Однак у нього є низка переваг, які підштовхують клієнтів приймати рішення на користь нового, інноваційного змішувача.
Очевидною відмінністю варто назвати естетичну складову. Змішувачі, що монтуються в стіну, виглядають дорого, а з технічного боку, всі труби та непрезентабельні частини монтуються в стіну і створюють візуальну чистоту.

Зручність використання набагато вище, ніж у традиційних рішень. У вас з'являється варіативність розташування змішувача. Багато наших клієнтів вважають за краще встановлювати такий змішувач трохи вище традиційної висоти, щоб при прийнятті душу перемикання води було ще комфортнішим.
Таке рішення підходить для економії місця у невеликих ванних кімнатах. Відсутність зайвих деталей як візуально, так і фізично збільшить вільний простір.

З такими сильними сторонами змішувачі, що монтуються, точно скоро будуть використовуватися у всіх ванних кімнатах!

Возврат к списку