https://ampm.ru/
Все новости

авг 1, 2021

Зробіть легше кухонну рутину зі змішувачами для кухні з колекції Like.

Подумайте, як часто ви натрапляєте на труднощі та незручності під час приготування їжі чи будь-яких інших дій на кухні?

Найпоширеніший випадок – це неможливість наповнити високу місткість водою, тому що сама раковина неглибока, а змішувач знаходиться у фіксованому положенні. Найчастіше можуть виникнути труднощі з чищенням та миттям раковини через недостатній тиск і напрямок струму води. Для видалення бруду зі стінок раковини треба застосовувати губки для посуду. Не варто забувати, що при приготуванні страв краплі олії та інших рідин можуть потрапити на всі поверхні, а руки брудняться в інгредієнтах. Потім ми цими руками торкаємося змішувача. Підтримка чистоти сантехніки на кухні є важливою деталлю для більшості господарів будинку.

Супер новинка в доступній колекції Like може вирішити перераховані вище проблеми на 100%. Ми рекомендуємо звернути увагу на змішувач для кухні з гнучким виливом. Висота змішувача достатня для зручного наповнення місткостей водою, а насадка, що знімається, дозволить наповнити каструлі, що стоять на стільниці поряд з раковиною. Ви самі можете спрямовувати струмінь води, куди потрібно, розширюючи робочу зону.
Вилив із безпечного силікону практично не забруднюється, але якщо це станеться, пройдіться по довжині виливу вологою ганчірочкою один раз і він знову буде ідеально чистим.

Возврат к списку