https://ampm.ru/
Все новости

окт 1, 2021

Чому варто поставити змішувач із технологією Hands Free додому?

При відвідуванні громадських місць, таких як ресторани, кінотеатри та торгові центри, переважно ми взаємодіємо з сенсорними змішувачами. Основною причиною переходу на такий вид змішувачів – підвищення гігієни користувачів.

Ми згодні, що вдома зі змішувачем взаємодіє менше людей, тільки це зовсім не скасовує факту, що на поверхні змішувача накопичується пил та інші частинки бруду.
У нашій високотехнологічній колекції Inspire V2.0 є рішення для домашнього використання.

У першому випадку повністю сенсорний змішувач з лаконічним, плавним дизайном. Температура регулюється важелем на тілі змішувача, розташованого праворуч.
При необхідності можна налаштувати дистанцію спрацьовування сенсора, щоб потім використовувати змішувач без зайвих дотиків.
Другий змішувач представлений також у колекції Inspire V2.0. Інноваційне рішення для ванних кімнат, де змішувач керується натисканням однієї кнопки. За допомогою повороту кнопки можна налаштувати бажану температуру води та зберегти налаштування для подальшого використання. Для ультрасучасного інтер'єру можна встановити Hands Free змішувач з підсвічуванням, яке змінюється в залежності від температури води.

А якщо ми скажемо, що технологію Hands Free можна застосовувати в душових системах? Індивідуальне налаштування температури води та напору завдяки встановленим поворотним ручкам. Для увімкнення та вимикання води необхідний легкий дотик пальцем.
Технологія Hands Free зберігає сяючу поверхню змішувачів та душових систем чистою набагато довше через відсутність постійних дотиків.

Возврат к списку